Μήνυμα Δημάρχου

Αγαπητοί επισκέπτες, φίλες και φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στη διαδικτυακή πύλη του Δήμου Σάμου. Επιθυμία μας είναι να σας συντροφεύσουμε σε ένα ταξίδι γνωριμίας με το νησί μας, με την ξεχωριστή ιστορία του, τη ζωντανή του παράδοση, τις μοναδικές ομορφιές του.

Ο Δήμος μας φιλοδοξεί να καταστεί η πύλη αυτή ένας δίαυλος συνεχούς και αμφίδρομης επικοινωνίας με τους επισκέπτες, τους φίλους, τους κατοίκους της Σάμου, καθώς και με τη Σαμιακή ομογένεια ανά τον κόσμο.

Στόχος μας είναι να καταστήσουμε τη Σάμο μια πρότυπη ψηφιακή περιοχή, αναδεικνύοντας διεθνώς τα θέλγητρα και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των διαδρομών του νησιού μας. Η διαδικτυακή μας πύλη συνιστά μια ανοιχτή, θερμή πρόσκληση για να απολαύσετε τη Σαμιακή φιλοξενία, να γνωρίσετε από κοντά την ιστορία και παράδοση του νησιού, να ανακαλύψετε τις μοναδικές φυσικές ομορφιές του. Να ξεναγηθείτε στη σπηλιά του Πυθαγόρα, να αναρριχηθείτε στους καταρράκτες στο Ποτάμι Καρλοβάσου, να στοχαστείτε στο μνημείο της Ήρας, να διασχίσετε το Ευπαλίνειο Όρυγμα και να «αναμετρηθείτε» με τον ψηλότερο Κούρο της αρχαιότητας, να χαθείτε στα περίφημα μονοπάτια των ορεινών μας χωριών, να γευθείτε το περιώνυμο σαμιώτικο κρασί μας και να απολαύσετε την παραδοσιακή μας κουζίνα.

Καλή περιήγηση!

Ο Δήμαρχος

Μιχάλης Α. Αγγελόπουλος

Επιλέξτε Γλώσσα